Playskool - Mluvící sekačka Mike

Toto zboží NENÍ DOSTUPNÉ

Vyberte si prosím z
podobných produktů »

Kód zboží:
1439341

Výrobce:
Hasbro

Kategorie:
DOPRODEJ,
Hry na profese,
Malí zahradníci

Popis produktu Playskool - Mluvící sekačka Mike

Mluvící sekačka Mike patří do řady mluvícího nářadí Playskool. Sekačka říká 25 humorných vět. Uvnitř sekačky se točí kousky zeleného plastu, který simuluje nasekanou trávu.
Rozměr výrobku: 24 x 40 x 15,5cm
Baterie jsou součástí výrobku.

Mluvící sekačka Mike Playskool říká tyto věty: Pozor, kámo, už jedeme! Jedeme sekat! Pusťme se do práce! Ahoj. Tak zatím! Ahojky Zvuk chroupání trávy + výkřik: Mňamka! Zvuk klasické sekačky na trávu Zpívá písničku - Hrajem si a pracujem, závavu si užijem Zvuk startování sekačky Zvuk chroupání trávy + zvuk říhnutí + výkřík: Mňam! Ta tráva je ale hustá! Přistřihneme té trávě hřebínek! Ahoj, jak se daří? Skvělá práce! Dobrá práce, parťáku! Mám hlad, tak jedem! Smích... Jenom se nezaseknout! To je celý lán! Budeme sekat dobrotu! Sekám a žvýkám pomalu! Jsem úplně rozsekaný! Dlouhá tráva musí zmizet. Připraveni? Jedeme sekat! Skvělá práce.

 

Podobné produkty

Komentáře k produktu Playskool - Mluvící sekačka Mike

Mluvící sekačka Mike a mluvící vysavač Dusty

Lenka | dne 23.11.2010

Dobrý den, prosím o informaci, zda mluvící sekačka Mike a vysavač Dusty mluví česky. Prosím též i informaci jaká je doba dodání.

Mluvící sekačka Mike a mluvící vysavač Dusty - odpověď

Veselý klaun | dne 23.11.2010

Dobrý den, oba druhy hraček jsou nyní aktuálně skladem a jsou k okamžitému dodání (při dopravě PPL nejpozději třetí pracovní den u vás doma). Obě hračky mluví v českém jakyce.

Mluvící sekačka Mike

Rudolf | dne 28.05.2011

Dobrý den. Prosím o detailní popis 25 humorných vět které sekačka říká. Děkuji za odpověď R.W.

Mluvící sekačka Mike - odpověď

Veselý klaun | dne 28.05.2011

Dobrý den, mluvící sekačka Mike Playskool říká tyto věty: Pozor, kámo, už jedeme! Jedeme sekat! Pusťme se do práce! Ahoj. Tak zatím! Ahojky Zvuk chroupání trávy + výkřik: Mňamka! Zvuk klasické sekačky na trávu Zpívá písničku - Hrajem si a pracujem, závavu si užijem Zvuk startování sekačky Zvuk chroupání trávy + zvuk říhnutí + výkřík: Mňam! Ta tráva je ale hustá! Přistřihneme té trávě hřebínek! Ahoj, jak se daří? Skvělá práce! Dobrá práce, parťáku! Mám hlad, tak jedem! Smích... Jenom se nezaseknout! To je celý lán! Budeme sekat dobrotu! Sekám a žvýkám pomalu! Jsem úplně rozsekaný! Dlouhá tráva musí zmizet. Připraveni? Jedeme sekat! Skvělá práce.

mluvící sekačka mike

lucie | dne 19.04.2012

Dobrý den,prosím vás,jaká je výška madla na držení sekačky?To je ten rozměr - pouhých 40cm ?Není u ní náhodou možnost zvýšení madla?Máme dost vysokého synka.Děkuji. L.

mluvící sekačka mike - odpověď

Veselý klaun | dne 19.04.2012

Dobrý den, omlouváme se mluvící sekačku Mike máme nyní doprodanou a dočasně ji nenabízíme. Nejsme proto schopni Váš dotaz zodpovědět. Omlouváme se Vám za vzniklou komplikaci a děkujeme za pochopení.

mluvící sekačka - výška rukojeti

Jana Pernicová | dne 23.10.2013

Dobrý den, mohli byste mi napsat výšku madla? Máme velkého vnoučka, tak mě zajímá, zda se dá výška upravovat, nebo zda není možnost výměny. Děkuji moc. J.Pernicová

mluvící sekačka - výška rukojeti - odpověď

Veselý klaun | dne 23.10.2013

Dobrý den, madlo je v maximální výšce 40 cm. Rukojeť je bohužel pevná a nedá se vytáhnout do větší výšky.

 
 

Copyright © 2015 Veselý Klaun.cz | vyrobil INET-SERVIS.CZ