Mluvící pejsek Fisher Price

Toto zboží NENÍ DOSTUPNÉ

Vyberte si prosím z
podobných produktů »

Kód zboží:
25P6012

Výrobce:
Fisher Price

Kategorie:
DOPRODEJ,
Plyšové hračky výprodej,
Psi doprodej

Popis produktu Mluvící pejsek Fisher Price

Mluvící pejsek Fisher Price pomáhá rozvíjet řeč u nejmenších dětí a pojmenovávat jednotlivé části těla. Hračka má na sobě několik senzorů, po jejichž stisknutí se ozvou zvuky. Česky mluvící pes zvládne také několik říkanek a písniček, naučí abecedu, základní barvy a číslovky. Hračka mluví česky nebo anglicky.
3 ks 1,5V baterií typu AA (R6) jsou součástí výrobku.

 

Komentáře k produktu Mluvící pejsek Fisher Price

Česky mluvící

Hladká Dagmar | dne 26.11.2010

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li máte i starší verzi tohoto pejska (pouze česky mluvícího). Předem děkuji za odpověď Hladká D.

Česky mluvící - odpověď

Veselý klaun | dne 26.11.2010

Dobrý den, skladem je bohužel pouze verze mluvícího pejska Fisher Price v kombinaci AJ/CJ. Loňský typ je vyprodaný.

Mluvící pejsek

Lucka | dne 06.04.2011

Dobrý den, chci se zeptat, jaký je rozdíl mezi starou verzi pejska bez srdíčka a novou verzí se srdíčkem. Díky a zdravím, Bartusková L.

Mluvící pejsek - odpověď

Veselý klaun | dne 06.04.2011

Dobrý den stará verze hračky mluvící pejsek od Fisher Price byla pouze v českém jazyce. Nová verze je naprogramována dvojjazyčně - je tedy možné hračku používat v českém nebo anglickém jazyce. Vhodné je to zejména u dětí, které se již od ranného věku věnují angličtině. Hračku je samozřejmě možné používat i pouze v češtině.

Mluvící pejsek

Brychová Hana | dne 25.10.2011

Je možné nějak vypnout angličtinu,sháním ho pro vnoučka je mu 6 měsíců tak si myslím že ta angličtina pro taková mrňata je zbytečná.Děkuji.

Mluvící pejsek - odpověď

Veselý klaun | dne 25.10.2011

Dobrý den, je mi líto, ale Váš dotaz nejsme schopni zodpovědět. Z přiloženého návodu u hračky není jasné, jestli jde angličitna vypnout pouze v herním režimu "čas na zábavu - což jsou říkadla a písničky", nebo jestli nejde vypnout vůbec. Nejsme schopni hračku rozbalit a vyzkoušet tak, abychom nepoškodili obal, nemůžeme tedy hračku pro vás vyzkoušet. Omlouváme se vám za nedodání potřebných informací.

 
 

Copyright © 2015 Veselý Klaun.cz | vyrobil INET-SERVIS.CZ